STRATÉGIAI TANÁCSADÁS

 

A stratégiai tanácsadást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik vállalkozásuk, termékük bevezetési, fejlesztési, optimalizálási fázisában vannak, nincs határozott, kialakult, jól működő marketing stratégiájuk, költségkímélő, költséghatékony megoldásokat keresnek, vagy a piacon megszokottól eltérő módon, hatékonyabban akarják márkájukat felépíteni.

A stratégiai tanácsadás egy folyamat, ami mindenkinek fejlődési lehetőséget biztosít a közösségi médiákon való eligazodásban is, hiszen ez a világ egyre nagyobb teret nyer, és aki ezen a területen késlekedik, súlyos lemaradásba kerülhet versenytársaival.

A Social Guru csapata a legjobb hazai és nemzetközi tapasztalatokkal, gyakorlatokkal felvértezve oldja meg a partnerei számára kihívást jelentő marketing és üzleti problémákat.

“Mi nem halat adunk az “éhezőknek”, hanem megtanítjuk Őket halászni!” Megtervezzük a kritikus tömeg (Facebook és Instagram) létrehozásának lépéseit. Megtanítjuk ügyfeleinket a különböző közösségi oldalak optimális használatára, hiszen a jó közösségi marketing ma már nem arról szól, hogy alkalomadtán “feldobunk” egy fotót és kisregényben ecseteljük az “igazunkat”… Mint ahogy az sem mindegy, hogy melyik felületen, hogyan és mit kommunikálunk.

A prémium stratégiai tanácsadás szolgáltatásunk három személyes találkozót foglal magában. Az alap stratégiai tanácsadás szolgáltatásain kívül, tartalmazza igény szerint az alapvető termékstratégia felállítását, magába foglalja a hirdetések teljes körű edukációját. A vállalkozáskezelőben közösen beállítunk egy kampányt. Ezen felül része egy Google Ads oktatás és egy közös kampány létrehozása.