Influencer and Social Media

Fókuszáltan és célzottan

Az influencer marketing a jelenlegi marketing stratégiák egyik leginkább használt marketing elemeinek egyike. B2B és B2C vonalon is kiválóan alkalmazható, mert amellett, hogy az eladásokat lehet vele generálni, a brand is népszerűbbé válhat azáltal, hogy ha egy megfelelően kiválasztott személy képviseli a márkát. Azonban fontos tudni, hogy nem működik magától csak azért, mert valakit sokan követnek.

Brand Management

Felrázva, nem keverve

A márkabevezetés egy brand életében az egyik legizgalmasabb szakasz, ahol azonban nagyon sok pénzt el lehet égetni, sajnos feleslegesen. Feladatunk, hogy létrehozzunk egy stratégiát, lépésről-lépésre megtervezzük a szakaszokat, hogy kiszámítható legyen, mérhető és tervezhető a folyamat. Óriási előnyünk másokkal szemben, hogy nálunk minden egy helyen, egy kézben történik.

Strategy and Advertising

Utat mutat

A stratégiai tanácsadást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek áttörési tervre van szükségük, mert márkájuk jelenléte, népszerűsége valahol megakadt. A stratégiai tanácsadás egy állapot, ami mindenkinek fejlődési lehetőséget biztosít a marketing piacon való eligazodásban is, hiszen ez a világ egyre nagyobb teret nyer, és aki ezen a területen késlekedik, súlyos lemaradásba kerülhet versenytársaival.

Reklám és Imázsfilm

Mozgásba hozunk

Napjaink médiafogyasztói számára a videó a leglátványosabb tartalom. Egy minőségi image film a vevőszerzés egyik legfontosabb fegyvere lehet. A gyártáson kívül vállaljuk a teljes koncepció kialakítását, a forgatókönyv megírását, feliratok készítését és a zenei aláfestést is…

Google & Social Advertising

Márka az első sorban

Ma már mindenki az interneten keres, így feltehetően a te terméked sem kivétel ezalól. 
Legyen szó a márkaismertség növeléséről, eladásösztönzésről, vagy a keresésekben elfoglalt helyről, biztosan szükség lesz Google Ads és social média hirdetésekre a maximális hatékonyságért. Kidolgozzuk a márka számára a leghatékonyabb kampányt, majd menedzseljük.

Press & conference

Mutasd meg magad

A nívós rendezvényeken való megjelenés nagyban hozzájárul a márkaismertség növeléséhez. A potenciális fogyasztók elérése mellett lehetőség arra is, hogy új közönséggel ismertessük meg a brandet. Segítünk a sajtómegjelenések növelésében a sajtókapcsolatok kiépítésétől..

Webdesign & online

Frissen, ropogósak

A felhasználóbarát, átlátható, modern megjelenésű weboldalak, webshopok elengedhetetlen kiegészítői egy márka online jelenlétének, vizuális kommunikációjának, sőt ma már a keresőszavas optimalizálás megkerülhetetlen eszköze.

Billboard & City light

Nem csak papírforma

A közlekedési csomópontokban kihelyezett citylight reklámok a buszra váró, vagy a reklám mellett elhaladó járókelők figyelmét kelti fel a hirdetésre. Segítünk a tartalmak kidolgozásában, a reklámok előkészítésében, menedzseljük azok kihelyezését és nyomon követjük a megjelenést.

Influencer

Fókuszáltan és célzottan

Az influencer marketing a jelenlegi marketing stratégiák egyik legszerethetőbb és ár/érték arányban a leginkább használt marketing elemeinek egyike.

A fókusz itt az online térben van (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube) és zömében az influálásra képes személy követőinek szóló kommunikációt jelenti. Hogy mitől ilyen népszerű? Mert B2B és B2C vonalon is kiválóan alkalmazható, mert amellett, hogy az eladásokat lehet vele generálni, a brand is népszerűbbé válhat azáltal, hogy ha egy megfelelően kiválasztott személy képviseli a márkát.

Azonban fontos tudni, hogy nem egy automatizált tevékenységről van szó, nem működik magától csak azért, mert valakit sokan követnek, sőt. Releváns lehet a követőtábor nagysága, az influálásra képes személy hitelessége, valamint a közösségi térben való megítéléseid, de a követők összetétele (korosztály, lokáció) valamint a kommunikáció mivolta (szöveges poszt, videós tartalom, story, live…) együttesen tudja a sikert garantálni. Ez a feladatunk, hogy megtaláljuk a leginkább megfelelő személyt, kitaláljuk a kommunikációt és kivitelezzük (tartalomgyártás, közzététel, timing a célok eléréshez szükséges kampányokat. Az elérésekre garanciát vállalva, a kampányok végén riportok küldésével tesszük transzparenssé az együttműködéseket, valamint az online térben való aktív, személyes jelenlétünknek köszönhetően pontosan tudjuk, hogy mi az a kampány amire az Ön márkájának szükség lehet.

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba