Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk!

Influencer and Social Media

Fókuszáltan és célzottan

Az influencer marketing a jelenlegi marketing stratégiák egyik leginkább használt marketing elemeinek egyike. B2B és B2C vonalon is kiválóan alkalmazható, mert amellett, hogy az eladásokat lehet vele generálni, a brand is népszerűbbé válhat azáltal, hogy ha egy megfelelően kiválasztott személy képviseli a márkát. Azonban fontos tudni, hogy nem működik magától csak azért, mert valakit sokan követnek

Brand Management

Felrázva, nem keverve

A márkabevezetés egy brand életében az egyik legizgalmasabb szakasz, ahol azonban nagyon sok pénzt el lehet égetni, sajnos feleslegesen. Feladatunk, hogy létrehozzunk egy stratégiát, lépésről-lépésre megtervezzük a szakaszokat, hogy kiszámítható legyen, mérhető és tervezhető a folyamat. Óriási előnyünk másokkal szemben, hogy nálunk minden egy helyen, egy kézben történik.

Strategy and Advertising

Utat mutat

A stratégiai tanácsadást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek áttörési tervre van szükségük, mert márkájuk jelenléte, népszerűsége valahol megakadt. A stratégiai tanácsadás egy állapot, ami mindenkinek fejlődési lehetőséget biztosít a marketing piacon való eligazodásban is, hiszen ez a világ egyre nagyobb teret nyer, és aki ezen a területen késlekedik, súlyos lemaradásba kerülhet versenytársaival.

Reklám és Imázsfilm

Mozgásba hozunk

Napjaink médiafogyasztói számára a videó a leglátványosabb tartalom. Egy minőségi image film a vevőszerzés egyik legfontosabb fegyvere lehet. A gyártáson kívül vállaljuk a teljes koncepció kialakítását, a forgatókönyv megírását, feliratok készítését és a zenei aláfestést is…

Google & Social Advertising

Márka az első sorban

Ma már mindenki az interneten keres, így feltehetően a te terméked sem kivétel ezalól. 
Legyen szó a márkaismertség növeléséről, eladásösztönzésről, vagy a keresésekben elfoglalt helyről, biztosan szükség lesz Google Ads és social média hirdetésekre a maximális hatékonyságért. Kidolgozzuk a márka számára a leghatékonyabb kampányt, majd menedzseljük.

Press & conference

Mutasd meg magad

A nívós rendezvényeken való megjelenés nagyban hozzájárul a márkaismertség növeléséhez. A potenciális fogyasztók elérése mellett lehetőség arra is, hogy új közönséggel ismertessük meg a brandet. Segítünk a sajtómegjelenések növelésében a sajtókapcsolatok kiépítésétől..

Webdesign & online

Frissen, ropogósak

A felhasználóbarát, átlátható, modern megjelenésű weboldalak, webshopok elengedhetetlen kiegészítői egy márka online jelenlétének, vizuális kommunikációjának, sőt ma már a keresőszavas optimalizálás megkerülhetetlen eszköze.

Billboard & City light

Nem csak papírforma

A közlekedési csomópontokban kihelyezett citylight reklámok a buszra váró, vagy a reklám mellett elhaladó járókelők figyelmét kelti fel a hirdetésre. Segítünk a tartalmak kidolgozásában, a reklámok előkészítésében, menedzseljük azok kihelyezését és nyomon követjük a megjelenést.