Bemutatkozunk

A marketing egy feneketlen kút, ahová a világ összes pénzét bele lehet dobni, célunk, hogy annyit költsünk csak amennyi a célok eléréséhez feltétlenül szükséges, mert mi vagyunk a SocialGuru, a magyar piacon egyedi marketing megoldásokat biztosító szakértői csoport.

A hatékonyság érdekében, KOMPLEX és KREATÍV kampányokban gondolkodunk! Csak influencer kampánnyal, csak social média hirdetésekkel, csak Google optimalizálással ma már nem lehet maximális eredményt elérni, ezért mi a nehezebb, azonban tapasztalati tényekkel, adatokkal bizonyíthatóan az eredményesebb utat választottuk.Módszerünk, tevékenységünk egyik fő pillére a bizalmi viszony kialakítása ügyfeleinkkel. Igyekszünk többet adni annál, mint ami elvárható. Ők bizalmukba fogadnak, amikor megbízzák a Social Gurut, mi pedig cserébe a nap 18 órájában rendelkezésükre állunk. Tulajdonosi fejjel gondolkodva választjuk ki ár/érték arányban azt amit a legideálisabbnak gondolunk.
Ügyfelünk igénye szerinti gyakorisággal adat alapú (rendszeres analitika, elemzés és konzultáció) tájékoztatást biztosítunk. 

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba